szeximasszőr 48

Több információ

Elérhetőségem ?https://bit.ly/3MSnV0E
SexNői
Kor46-50
Magasság160-165
Súly56-60

Leírás

Ápolónő vagyok, szívesen kezelésbe veszem a szerelem betegeit. Kockázatok és mellékhatások tekintetében keress fel, nem bánod meg!

Aktuális hirdetések

ÓriásLányok

Évek óta elvált egy gyermekes nő vagyok a munkám kicsit besűrűsödött így nincs időm eljárkálni pasizni így gondoltam itt megpróbálom a dolgot. :) Írj ha bírod a hatalmas melleket és a tapasztalt érett nőket! Csak szex!

napfénytálcán

Sziasztok. Rékának hívnak és most töltöm a 37-ik évemet. Pár szóban rólam annyit hogy tapasztalat szerzéstől kezdve barátságig mindenre nyitott vagyok. Bárkivel szívesen elbeszélgetek. A zene nagy szenvedélyem és boldogságom.

NaturaBarbi

Sziasztok 4 éve váltam el férjemtől. Nagyon hianyzik az intimitás de a kötöttség nem ami egy hosszútávú párkapcsolattal jár. Hasonló cipőben lévő férfiak jelentkezését várom.

NeAlázz

Végre papíron is elváltam!!! Szabad az út hogy végre élvezzem az életemet! Szexkapcsolatot keresek gyengéd érett nem dohányzó férfi személyében!

MoncsiBaba

Szexi 40 felé közeítő nő vagyok és sajnos a korkülönbség miatt férjem már nem képes bizonyos dolgokra! Alkalmi szexre keresek férfit aki pótolná a hiányokat lehetőleg nálad!

Kicsikéd

Aki olyan régóta van együtt a férjével mint én az egy idő után megtapasztalja milyen amikor már ráuntatok egymásra. Tudom hogy a férjem is keresgél és ha őszinte akarok lenni megértem őt. Kereslek!

TimiWO

Szisztok egy gyermekes anya vagyok szexpartnert keresek egy igényes diszkrét féfri személyében. Szükségem van valakire aki kizökkent a monoton mindennapi rutinból néha!

További hirdetések megtekintése