Vikkaboszi

Több információ

Elérhetőségem ?https://18lusts.com/#/public/KDQ4394DukxNAy3
SexNői
Kor31
MagasságNem adott
SúlyNem adott

Leírás

Szióka! Ha szereted a szerepjátékos huncutkodást és szereted feszegetni a határaidat mindezt misztikus környezetben akkor jó lányra kattintottál! Üzenj és üzekedj!

11.12.2023 12:57 du.

Hirdetésazonosító N/A 482 megtekintések száma, 1 ma
Probléma jelentése
Kérésének feldolgozása, kérjük, várjon....

Aktuális hirdetések

ÓriásLányok

Évek óta elvált egy gyermekes nő vagyok a munkám kicsit besűrűsödött így nincs időm eljárkálni pasizni így gondoltam itt megpróbálom a dolgot. :) Írj ha bírod a hatalmas melleket és a tapasztalt érett nőket! Csak szex!

napfénytálcán

Sziasztok. Rékának hívnak és most töltöm a 37-ik évemet. Pár szóban rólam annyit hogy tapasztalat szerzéstől kezdve barátságig mindenre nyitott vagyok. Bárkivel szívesen elbeszélgetek. A zene nagy szenvedélyem és boldogságom.

NaturaBarbi

Sziasztok 4 éve váltam el férjemtől. Nagyon hianyzik az intimitás de a kötöttség nem ami egy hosszútávú párkapcsolattal jár. Hasonló cipőben lévő férfiak jelentkezését várom.

NeAlázz

Végre papíron is elváltam!!! Szabad az út hogy végre élvezzem az életemet! Szexkapcsolatot keresek gyengéd érett nem dohányzó férfi személyében!

MoncsiBaba

Szexi 40 felé közeítő nő vagyok és sajnos a korkülönbség miatt férjem már nem képes bizonyos dolgokra! Alkalmi szexre keresek férfit aki pótolná a hiányokat lehetőleg nálad!

Kicsikéd

Aki olyan régóta van együtt a férjével mint én az egy idő után megtapasztalja milyen amikor már ráuntatok egymásra. Tudom hogy a férjem is keresgél és ha őszinte akarok lenni megértem őt. Kereslek!

TimiWO

Szisztok egy gyermekes anya vagyok szexpartnert keresek egy igényes diszkrét féfri személyében. Szükségem van valakire aki kizökkent a monoton mindennapi rutinból néha!

További hirdetések megtekintése